WHERE DESIGN MEETS DIMENSION

3D printen in Haaltert

3D Printen met X3DPrints

Welkom bij X3DPrints – Uw Specialist in 3D Printen in Haaltert

Welkom bij X3DPrints, uw specialist in hoogwaardige 3D printdiensten in Haaltert en omgeving. Gevestigd in het pittoreske Herzele, richt X3DPrints zich op klanten in Haaltert die op zoek zijn naar innovatieve en gepersonaliseerde 3D printoplossingen. Of u nu een particulier bent die een uniek geschenk zoekt of een bedrijf dat specifieke items nodig heeft, X3DPrints staat klaar om uw visie tot leven te brengen.

Kiezen voor X3DPrints in Haaltert?

 • Topkwaliteit Materialen en Technologie: X3DPrints maakt gebruik van de beste 3D printers en materialen om ervoor te zorgen dat elk project aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Dit garandeert duurzame en visueel aantrekkelijke 3D-geprinte objecten.
 • Snelle en Betrouwbare Levertijden: Dankzij de nabijheid van Herzele kan X3DPrints snelle en betrouwbare levertijden garanderen voor klanten in Haaltert. U ontvangt uw 3D prints snel en efficiënt.
 • Maatwerk en Persoonlijke Service: Bij X3DPrints draait alles om maatwerk. Elk project is uniek en wordt met de grootste zorg behandeld, van ontwerp tot afwerking.

Van Ontwerp tot Realisatie

Ons proces begint bij uw idee. Met geavanceerde ontwerpsoftware en diepgaande technische kennis zetten we uw concepten om in realiteit. We bieden begeleiding en advies op elk moment, zodat het eindproduct niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze overtreft.

Lokale Expertise en Betrokkenheid

Expertise en Kwaliteit, Dicht bij Huis

Haaltert is bekend om zijn historische gebouwen zoals de Sint-Gorikskerk en zijn levendige gemeenschapsleven. Als lokaal bedrijf begrijpt X3DPrints de unieke behoeften van de gemeenschap en streeft ernaar om deze te ondersteunen door op maat gemaakte 3D printdiensten aan te bieden die aansluiten bij de lokale cultuur en tradities.

Educatieve Samenwerking met Scholen en Organisaties

X3DPrints gelooft in de kracht van educatie en kennisdeling. Daarom werk ik graag samen met scholen en organisaties in Haaltert om de wonderen van 3D printen te introduceren. Of het nu gaat om workshops, lezingen of gezamenlijke projecten, ik deel graag mijn expertise om educatieve initiatieven te ondersteunen.

 • Interactieve Workshops: Organiseer interactieve workshops voor leerlingen om hen kennis te laten maken met 3D printen en digitale fabricage.
 • Innovatieve Projecten: Werk samen met lokale organisaties aan innovatieve projecten die de voordelen van 3D printen demonstreren.
 • Inspirerende Lezingen: Bied inspirerende presentaties over de toepassingen en toekomst van 3D printen in diverse industrieën.

Toegewijd aan duurzaamheid

Duurzaamheid is een kernwaarde bij X3DPrints. We streven ernaar om milieuvriendelijke materialen en processen te gebruiken, waardoor onze klanten in Haaltert kunnen profiteren van betere 3D printoplossingen.

Onze services

Zakelijke maatwerkoplossingen

 • Exclusieve Bedrijfscadeaus: Laat een blijvende indruk achter met op maat gemaakte cadeaus voor medewerkers, klanten of zakelijke partners. Denk aan gepersonaliseerde pennenhouders en bedrijfslogo’s in 3D.
 • Promotieartikelen op Maat: Vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf met unieke promotieartikelen. Van sleutelhangers tot aangepaste telefoonhouders, we kunnen alles maken wat je bedrijf nodig heeft.
 • Prototyping en Productontwikkeling: Ontwikkel en verfijn je producten met snelle en kosteneffectieve prototypingdiensten. Wij bieden geavanceerde 3D-printoplossingen om je ideeën tot leven te brengen.
 • Etalagemateriaal en Displays: Maak uw winkel aantrekkelijker met gedetailleerde miniaturen van uw producten en opvallende displays die uw etalage tot een echte blikvanger maken.

Unieke oplossingen voor particulieren

 • Persoonlijke Cadeaus: Verras familie en vrienden met gepersonaliseerde 3D-prints. Van naamplaatjes tot mini-sculpturen, maak je cadeaus uniek en onvergetelijk.
 • Stijlvol Interieur: Verfraai je huis met op maat gemaakte decorstukken. Denk aan stijlvolle vazen, aangepaste lampenkappen, en meer, allemaal gemaakt met precisie en zorg.
 • Speciale Geschenken: Maak indruk met geschenken die persoonlijkheid uitstralen. Van 3D-geprinte foto’s tot gepersonaliseerde hangers, de mogelijkheden zijn eindeloos en bijzonder.

Bent u in Haaltert en op zoek naar betrouwbare 3D printdiensten? Neem contact op met X3DPrints en ontdek hoe ik u kan helpen met uw volgende project. Of u nu vragen heeft over de mogelijkheden, prijzen, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er mogelijk is met 3D printen, ik sta klaar om u te helpen.

3D Printen voor jou

Bij X3DPrints begrijpen we dat 3D printen geen beperkingen kent als het gaat om creativiteit en maatwerk. Of je nu een particulier bent op zoek naar een uniek geschenk of een bedrijf dat op maat gemaakte items nodig heeft voor speciale gelegenheden, we staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken.

Particuliere Maatwerkoplossingen:

 • Verras docenten, medestudenten of vrienden met gepersonaliseerde 3D-prints. 3D printen van naamplaatjes tot mini-sculpturen, maak je cadeaus uniek.
 • Decor en Design: Verfraai je huis met op maat gemaakte PLA decorstukken. Denk aan het 3D printen van stijlvolle vazen, aangepaste lampenkappen, en meer.
 • Gepersonaliseerde Geschenken: Maak indruk met geschenken die persoonlijkheid uitstralen. Van 3D printen van foto’s tot gepersonaliseerde hangers, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Maatwerk voor Bedrijven:

 • Bedrijfscadeau’s: Laat een blijvende indruk achter met het 3D printen van op maat gemaakte PLA-cadeaus voor medewerkers, klanten of zakelijke partners. Denk aan gepersonaliseerde pennenhouders, bedrijfslogo’s in 3D, en meer.
 • Promotiemateriaal: Vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf met het 3D printen van promotieartikelen. Van unieke sleutelhangers tot aangepaste telefoonhouders, we kunnen alles maken.
 • Prototyping: Als je een product aan het ontwikkelen bent, bieden we snelle en kosteneffectieve prototypingdiensten met PLA 3D-printing.

Bij X3DPrints is geen project te groot of te klein. Ons toegewijde team staat klaar om je te begeleiden door het hele proces, van concept tot voltooiing. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor 3D printen in PLA, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact op om je maatwerkproject te bespreken en ontdek wat we voor jou kunnen doen.

Hebt u zelf een idee of een vraag of iets kan geprint worden, aarzel niet om contact op te nemen!
Het is steeds mogelijk om op aanvraag een print te bestellen, van groot tot klein, met de mogelijkheid aan een regenboog van kleuren!

Bij X3DPrints.be streven we ernaar om u de beste service en kwaliteit te bieden voor uw 3D printprojecten. Wij werken met hoogwaardige 3D printers en materialen, die ons in staat stellen om complexe en gepersonaliseerde objecten te creëren.

De levertermijn voor uw 3D prints is afhankelijk van twee factoren: de grootte van de print en de grootte van de bestelling. Hoe groter de print of de bestelling, hoe langer het duurt om deze te produceren en te verzenden. Wij vragen u daarom om rekening te houden met deze variabelen bij het plaatsen van uw bestelling.

Wij zullen u altijd op de hoogte houden van de status van uw bestelling en u een geschatte leverdatum geven. U kunt ook contact met ons opnemen als u vragen of opmerkingen heeft over uw bestelling.

Crafting Excellence

3D printen in een regenboog van kleuren

Waarom Wij PLA Kiezen voor Onze Ontwerpen

Bij X3D Prints streven we ernaar om niet alleen prachtige ontwerpen te creëren, maar ook om verantwoorde keuzes te maken voor onze planeet en onze klanten. Daarom hebben we PLA (Polymelkzuur) als het kernmateriaal voor onze ontwerpen omarmd. Hier is waarom:

1. Duurzaamheid: PLA is een biologisch afbreekbaar plastic dat wordt geproduceerd uit hernieuwbare plantaardige grondstoffen zoals maïszetmeel en suikerriet. Dit betekent dat het een minimale impact heeft op het milieu en bijdraagt aan duurzaamheid.

2. Veiligheid: PLA is niet alleen milieuvriendelijk, maar het is ook veilig voor gebruik. Het stoot geen schadelijke dampen uit bij verhitting, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen, ook binnenshuis.

3. Verbluffende Afwerking: PLA biedt een gladde en aantrekkelijke afwerking voor onze ontwerpen. Het stelt ons in staat om zelfs de fijnste details tot leven te brengen en levendige kleuren te produceren die je ontwerp laten schitteren.

4. Diversiteit aan Toepassingen: Van decoratieve items tot functionele gebruiksvoorwerpen, PLA is veelzijdig genoeg om aan al onze ontwerpbehoeften te voldoen. Hierdoor kunnen we een breed scala aan producten aanbieden.

5. Klantgericht: PLA is een materiaal dat gewaardeerd wordt door onze klanten. Het is lichtgewicht, sterk en duurzaam, wat betekent dat onze ontwerpen niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch, ideaal voor 3D printen.

Door PLA als ons favoriete materiaal te kiezen, kunnen we hoogwaardige ontwerpen leveren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook ethisch verantwoord. Bij X3D Prints geloven we dat de keuze voor PLA een win-win is, waarbij we zowel het milieu als onze klanten dienen.

3D printer X3DPrints.be
PLA filament 3D printen met X3DPrints.be

PLA (polymelkzuur) is over het algemeen als veilig beschouwd voor gebruik in voedselcontacttoepassingen. PLA is een biologisch afbreekbaar en niet-giftig polymeer dat wordt afgeleid van hernieuwbare plantaardige bronnen, zoals maïszetmeel of suikerriet.

Echter, er zijn enkele belangrijke overwegingen bij de toepassingen van het 3D printen met PLA:

 1. Schoonmaak: Zorg ervoor dat de PLA grondig wordt gereinigd en gedesinfecteerd voordat deze op voeding wordt geplaatst. Gebruik een voedselveilige reinigingsmethode om eventuele verontreinigingen te verwijderen.

 2. Eetbaarheid: Hoewel PLA niet giftig is, is het niet bedoeld om te worden gegeten. Zorg ervoor dat de 3D print groot genoeg is zodat deze gemakkelijk kan worden verwijderd voordat de taart wordt aangesneden.

 3. Allergieën: Sommige mensen kunnen allergisch zijn voor PLA. Als je weet dat er gasten zijn met een PLA-allergie, is het misschien beter om alternatieven op 3D prints te overwegen.

 4. Hittebestendigheid: PLA heeft een lage smelttemperatuur in vergelijking met sommige andere materialen. Zorg ervoor dat de taart niet te warm wordt, omdat de PLA kan vervormen of smelten.

 5. Gecertificeerd PLA: Als je je zorgen maakt over de voedselveiligheid, kun je overwegen om PLA te gebruiken dat specifiek is gecertificeerd als voedselveilig. Dit garandeert dat het 3D printen met onze PLA voldoet aan bepaalde normen voor gebruik in contact met voedsel.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Afhankelijk van de beschikbaarheid kan de levertijd oplopen
Afhankelijk van de beschikbaarheid kan de levertijd oplopen.
Check de pagina PLA voor alle opties!
Geselecteerde waarde: 1
Scroll naar boven