3D printen met PLA

Kleur & Opties

DALL·E 2024 06 13 11.42.04 A detailed and informative illustration showing the process of 3D printing. The image should include a modern 3D printer in action printing a -X3DPrints.be

Bij X3DPrints bieden we hoogwaardige 3D printdiensten met een focus op duurzaamheid en personalisatie. PLA (Polymelkzuur) is een van onze belangrijkste materialen vanwege zijn milieuvriendelijke eigenschappen en veelzijdigheid. In deze pagina ontdekt u de verschillende kleur- en materiaalopties van PLA die we aanbieden, evenals de voordelen van het gebruik van dit innovatieve materiaal voor uw 3D printprojecten.

  • Milieuvriendelijk: PLA is biologisch afbreekbaar en geproduceerd uit hernieuwbare bronnen, waardoor het een duurzaam alternatief is voor traditionele kunststoffen.
  • Gebruiksgemak: PLA is gemakkelijk te printen en vereist geen verwarmd printbed, wat het ideaal maakt voor zowel beginners als ervaren gebruikers.
  • Uitstekende Printkwaliteit: PLA biedt scherpe details en een gladde afwerking, waardoor het perfect is voor decoratieve en functionele objecten.
  • Veiligheid: PLA is niet-toxisch en stoot geen schadelijke dampen uit, waardoor het veilig is voor gebruik binnenshuis.

Standaard kleuren

Specifieke RAL kleuren?

Voor klanten die specifieke kleurvereisten hebben, bieden wij de mogelijkheid om PLA in elke gewenste RAL-kleur te printen. Deze optie heeft een extra kost van €30, maar biedt u de mogelijkheid om uw projecten volledig af te stemmen op uw kleurvoorkeuren en merkidentiteit.

Speciale afwerkingen in PLA

3D printen met PLA

PLA Matte

Het PLA Matte filament maakt het mogelijk om objecten met een moderne, matte afwerking te 3D-printen. Dit materiaal is sterker dan gewone PLA. Het heeft een matte look en is deels van natuurlijke oorsprong.

Schermafbeelding 2024 06 17 114351 -X3DPrints.be

PLA Tough

PLA Tough filament is speciaal ontworpen om beter tegen impact te kunnen. De impactresistentie en de sterke zijn vergelijkbaar met ABS, terwijl deze worden gecombineerd met de stijfheid en het gebruiksgemak van PLA. Speciaal voor grotere, sterke en impactbestendige modellen.

Schermafbeelding 2024 06 17 112043 -X3DPrints.be

PLA Kameleon

Een waanzinnig, tweekleurig effect. De kleur van uw print lijkt namelijk te veranderen als u de deze vanuit een andere hoek bekijkt. Daarnaast is dit filament zeer makkelijk in gebruik en milieuvriendelijk. Perfect voor het maken van decoratieve prints.

Schermafbeelding 2024 06 17 112242 -X3DPrints.be

PLA Glitter

Laat uw prints stralen met Glitter PLA. Dit is een PLA-filament waar superfijne glitterpoeder aan toegevoegd is. Hierdoor krijgt het een glinsterend effect. Het is een milieuvriendelijk filament dat is gemaakt van ruwe materialen. Het is ideaal voor het printen van decoraties, accessoires, kunst en meer.

Schermafbeelding 2024 06 17 112357 -X3DPrints.be

PLA Satin

Een glanzende en zijdeglanstextuur. Dit geeft uw prints een verrassend en speels effect. Het printoppervlak is glad. Het materiaal het heeft een hoge taaiheid. Dit PLA filament is een upgrade van standaard PLA

Schermafbeelding 2024 06 17 112500 -X3DPrints.be

PLA Rainbow

Prachtige prints met een regenboogeffect creëeren? Het kan gemakkelijk met het Rainbow filament. Op deze spoel zit namelijk filament in zes verschillende kleuren, die elkaar meerdere keren afwisselen. De in elkaar overlopende kleuren garanderen een opvallende en unieke print. Dit maakt het een perfect filament voor bijvoorbeeld decoratieve prints, speelgoed, sculpturen en kleding.

Schermafbeelding 2024 06 17 112556 -X3DPrints.be

PLA Marmer

Dit 3D-filament bestaat volledig uit biologisch materiaal. De unieke combinatie van vulstoffen geven de print een gespikkelde oppervlakte, waardoor een realistische steenlook gecreëerd wordt.

Schermafbeelding 2024 06 17 112641 -X3DPrints.be

PLA Hout

PLA hout filament is een betrouwbaar hout-imitatie-filament van hoge kwaliteit. Dit is volledig gemaakt van PLA, maar ziet eruit als echt hout. Dit is een milieuvriendelijke en recyclebare plasticsoort.

Schermafbeelding 2024 06 17 111905 -X3DPrints.be

PLA Carbon Fibre

Dit is een PLA-filament waar glasvezeldeeltjes aan zijn toegevoegd, waardoor het filament beter tegen impact kan. Hierdoor is dit filament geschikt voor onder andere het printen van prototypes voor mechanische onderdelen die vragen om hoge stijfheid en impact resistentie. Dit filament heeft een neutrale kleur.

Schermafbeelding 2024 06 17 113457 -X3DPrints.be

PLA Fluorescerend

Het fluor PLA filament kunt u accessoires en sculpturen printen die oplichten onder een blacklight / uv-lamp, o.a. in de disco. Het PLA kan objecten printen in elke vorm, waarbij ook details prima tot hun recht komen

Waarom kiezen voor X3DPrints

Bij X3DPrints streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Met onze geavanceerde 3D printtechnologieën en expertise in PLA-materialen, kunnen we uw visie werkelijkheid maken. Of u nu op zoek bent naar een duurzaam alternatief voor uw huidige projecten of unieke, gepersonaliseerde objecten wilt creëren, wij staan klaar om u te helpen.

Ontdek de veelzijdige kleur- en materiaalopties van PLA voor 3D printen. Kies uit een breed scala aan RAL-kleuren en geniet van duurzame, milieuvriendelijke 3D-geprinte projecten.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Afhankelijk van de beschikbaarheid kan de levertijd oplopen
Afhankelijk van de beschikbaarheid kan de levertijd oplopen.
Check de pagina PLA voor alle opties!
Geselecteerde waarde: 1
Scroll naar boven